Доживотна присъда за убийство получи ромката Пенка, приятелка на жестоко убития

...
Доживотна присъда за убийство получи ромката Пенка, приятелка на жестоко убития
Коментари Харесай

Обрат: Диан е невинен, а ромката Пенка с доживотна присъда за разфасования в Атина Иван Георгиев, издирват съучастниците ѝ

Доживотна присъда за ликвидиране получи ромката Пенка, другарка на грубо убития в Атина Иван Георгиев. Тя е живяла с Иван, който се е грижел и за нейния наследник, написа " Български вести ". Преписката по делото остава отворена и продължава издирването на съучастниците в убийството на Иван.

Според изнесените данни в съда стана ясно, че са индентифицирани 4-ри ДНК, на две дами и двама мъже забъркани в убийствто на Иван Георгиев. Диан Кънчев Карпов, който бе посочен от ромката Пенка за съизвършител в убийството бе арестуван от гръцката полиция и изкара 10 месеца в пандиза Коридало без доказателства за съучастничество.



Преди близо 2 месеца бе пуснат на независимост заради липса на доказателства. От самото начало той отхвърляше да има нещо общо с ужасното закононарушение, а хора от българската общественост в гръцката столица, близки до забърканите в кървавата покруса показаха подозрения, че може и да е бил натопен от приятелката на нашенеца ромката Пенка.



лед вчерашното съвещание на гръцкия съд, той бе оправдан изцяло. Иван Георгиев Припомняме, че на 10 февруари 2016 година, гръцката полиция разпознава главата на 41-годишния Иван Георгиев от Ямбол, открит в атинския квартал Аспропирго – безмилостно разфасован, а частите от тялото изхвърлени в разнообразни чували в контейнери в града.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР